Sudi-sudikanlah Untuk MengKlick Banner Di Bawah Ni... Thank You...

Sunday, 18 September 2016

Gentle Reminder: 5 Hari Sebelum GA Amsterdam Melabuhkan Tirai..

Setelah agak lama aku berhibernasi, hari ni aku buat satu entry reminder untuk siapa2 yg masih belum join lagi GA Amsterdam by SpendaLusuh ni...



Ada lagi lebih kurang 5 hari sebelum penyertaan GA ni ditutup...

Aku ingat, lepas jer 24/9 GA tu ditutup, aku nak berehat dulu dalam sehari, then 26/9 nanti baru aku akan umumkan pemenang yang bertuah...

Siapa2 pemenang bertuah tu nanti diharap dapat PM kat fb page SpendaLusuh korang punya nama penuh dan alamat ye...

Kepada semua peserta dan bakal peserta........


5 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...