Sudi-sudikanlah Untuk MengKlick Banner Di Bawah Ni... Thank You...

Friday, 5 August 2016

Keputusan Penuh Fantastic 7 Giveaway by SpendaLusuh

Baiklah, hari ni baru lah free sikit nak update blog waktu weekend ni..

Sekarang ni aku masih lagi kat Amsterdam, kena stay back lagi seminggu...

Hari ni aku akan umumkan pemenang GA Fantastic 7 nih...

Untuk pengetahuan semua peserta, cara pengadilan aku:

1. Untuk pemenang 1, 2 & 3 aku akan sort out siapa peserta yg nama dia termasuk dalam 7 Top Commentators di blog SpendaLusuh ni...

2. Dan selebihnya, aku akan guna random.org dgn fungsi List Randomizer untuk menentukan 4 pemenang Saguhati...

Dengan ini aku umumkan....

9. http://ajussix.blogspot.my/2016/07/fantastic-7-giveaway-by-spendalusuh.html





53. http://reenri.blogspot.my/2016/07/fantastic-7-giveaway-by-spendalusuh.html




3. http://belogs.blogspot.my/2016/07/fantastic-7-giveaway-by-spendalusuh.html





22. http://www.akuseorangtraveler.com/2016/07/fantastic-7-giveaway-by-spendalusuh.html
57. http://www.anajingga.com/2016/07/fantastic-7-giveaway-by-spendalusuh.html
20. http://gadisgenits.blogspot.my/2016/07/fantastic-7-giveaway-by-spendalusuh.html
24. http://www.kisahsidairy.com/2016/07/fantastic-7-giveaway-by-spendalusuh.html


Hadiah2 akan di bank in secara manual guna Cash Deposit Machine, paling awal lagi seminggu bila aku sampai di tanahair ku yang terchenta... tak sabar aku nak balik ni, serabut kepala duk kat sini...

Kepada para pemenang diharap dapat PM bank info kat FB Page SpendaLusuh https://www.facebook.com/spendalusuh

Sila PM:
1. Number Penyertaan GA
2. Nama Penuh
3. Nama Bank (kalau boleh Maybank, senang sikit)
4. No. acc Bank.

Hadiah yang tidak dituntut sehingga 20/8/2016 akan dianggap burn, dan aku akan masukkan duit tu lagi sekali kat dalam tabung masjid sebagai sedekah...

Tahniah kepada semua pemenang, yang kurang bernasib baik tu nanti boleh cuba lagi lain kali ye...

Sekali lagi aku nak mohon maaf sebab lambat umumkan senarai pemenang...




20 comments:

  1. Alhamdulillahhhhhh ;) :) :') 1st time menang bro 😂 terima kasih banyak2. 👍👍

    ReplyDelete
  2. Tahniah diucapkan kepada semua pemenang dan Tahniah juga diucapkan kepada penganjur dan penaja...

    ReplyDelete
  3. Tahniah pada semua pemenang... =)

    ReplyDelete
  4. Eh eh. Dpt jugakkk hahaha tq spendalusuh :)

    ReplyDelete
  5. tahniah =) tak ada rezeki nampaknya saya

    ReplyDelete
  6. wahh..tahniah kepada pemenang..

    ReplyDelete
  7. Tahniah buat semua pemenang..
    Belum ada rezeki menang di sini..

    ReplyDelete
  8. terima kasih SL , done pm di page :)

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah hihihi excited pulak 😀😀😀😀

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...