Sudi-sudikanlah Untuk MengKlick Banner Di Bawah Ni... Thank You...

Friday, 1 July 2016

Pencarian Bloglist Raya by Athirah Ismail



Okeh, syarat-syaratnya mudah je in syaa Allah.
  • Follow blog Athirah Ismail
  • Perlu buat entri mengenai segmen ni beserta tajuk entri 'Pencarian Bloglist Raya by Athirah Ismail'
  • Letakkan banner yang kurang cantik tu di entri dan backlink kan banner tu ke entri asal ni
  • Anda perlu tag rakan anda seramai 3 orang (boleh jgk nak general utk semua join)
  • Last sekali, tinggalkan link entri korang di komen entri ni

2 comments:

  1. Alhamdulillah... menang utk category blog review... terima kasih Athirah...

    jom baca apa yg Athirah tulis pasal blog SpendaLusuh kat sini:
    http://athiraaismail.blogspot.my/2016/07/review-bagi-pemenang-segmen-bloglist.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...