Sudi-sudikanlah Untuk MengKlick Banner Di Bawah Ni... Thank You...

Sunday, 29 May 2016

Bomoh Tuk Ding kata: Kemewahan didepan muka anda...

Bomoh Tuk Ding kata: Kemewahan didepan muka anda...
Sebenarnya flyer ni aku jumpa kat depan opis aku dah lama dah..
Ada jugak orang iklankan service bomoh mcm ni ek..
Aku assume Tuk Ding ni mesti "power giler"...
Janganlah meragu-ragu lagi...
Adoooiiiyaiii... ko ingat senang ke nak senang..
Kalau Tuk Ding nak tolong sangat, apa kata Tuk Ding beli dulu semua nombor2 ekor tu..
Pastu, dah menang, bagilah duit tu kat orang2 susah..
TAPI, walau mcm mana pun, diingatkan kat sini, bagi orang Islam benda2 ni HARAM dan Berdosa...
So, tak payah lah nak jumpa bomoh dan main no ekor ni... takde faedah pun...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...