Sudi-sudikanlah Untuk MengKlick Banner Di Bawah Ni... Thank You...

Wednesday, 25 May 2016

Doa-doa Berkaitan Dengan Kerja dan Dipermudahkan Urusan..

Kita biasanya selalu stress dengan kehidupan dan jugak kerja...

Cuba amalkan beberapa tips kat bawah ni..

Pagi2 sebelum start kereta baca bismillah...


Sebelum kereta bergerak, baca tawakkal tu alallah dan doa naik kenderaan...

dan



Bila dah sampai tempat kerja atau office tu, ringan2kanlah mulut bagi salam atau greetings dgn senyuman ikhlas...

pastu bacalah doa dipermudahkan urusan...

kalau boleh, korang print lah doa ni dan tampal kat meja opis...

INSYA ALLAH... 





No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...