Sudi-sudikanlah Untuk MengKlick Banner Di Bawah Ni... Thank You...

Wednesday, 25 May 2016

Cara Nak Cari Flight Ticket Murah.. skyscanner.net

Aku ni boleh lah katakan selalu travel..

Biasalah, kalau nak travel pakai duit poket sendiri tu, kenalah budget2...

So, antara perbelanjaan utama kalau nak travel ni ialah tiket kapal terbang...

Kalau tak pandai cari mmg lah mahal...

So, aku cadangkan sesiapa nak travel tu boleh la cari flight ticket kat website bawah ni...

http://www.skyscanner.net

So far, website ni memang banyak lah membantu aku nak cari flight ticket murah...

Korang boleh je letak mana route yg korang nak lalu atau pergi dan bila tarikh nya...


Nanti skyscanner ni akan carikan dan susun flight ticket mengikut harga yang paling murah onwards... 

Sometimes, mungkin yang paling murah tu time dia tak sesuai pulak, so korang bolehlah scroll down dan cari yang sesuai dengan kehendak korang...

ENJOY YOUR TRIP....







1 comment:

  1. erm...biasa guna wego je. tapi skyscanner ni pun mcm best je

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...