Sudi-sudikanlah Untuk MengKlick Banner Di Bawah Ni... Thank You...

Thursday, 26 May 2016

Sekarang Ni Musim Smule... part 2

Aku rasa smule ni bagus lah jugak sebab kita boleh nampak banyak bakat2 terpendam kat situ...

Selain tu dapat jugak membina confidence diri, bila kita nyanyi sambil rakam video..

Ada jugak bakat2 baru yg sekarang ni dah jadi popular kerana smule ni... contohnya mcm khai_bahar, wanyhasrita dll.. entah, aku pun tak kenal sgt yg lain2 tu... hehehe



Selain tu muncul jugak group2 yg menyatukan diorg2 ni semua dlm smule nih... contohnya mcm group Anarchy, MySC, SVT, FSL dll...

Bagus jugak, at least diorg boleh bersosial secara sihat kat dlm nih kan...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...