Sudi-sudikanlah Untuk MengKlick Banner Di Bawah Ni... Thank You...

Tuesday, 31 May 2016

Terlalu Obsess dgn Whatsapp...

Whatsapp ni memang berguna untuk masa sekarang ni..

Dgn whatsapp ni lah kita boleh send or receive message free, hanya perlukan line internet ataupun wifi je... boleh send file, picture dan video..
Tapi, aku agak rasa annoying dengan org2 yg terlalu obsess dgn whatsapp ni...

Antaranya ialah boss aku..

Dia mmg obsess sgt dgn menatang ni..

Sampaikan tgh driving pun dia akan baca dan reply whatsapp, and sometimes siap bubuh attachment lagi.. pernah tu hampir2 nak accident masa tu aku duduk sebelah...
Lepas tu, dia dah create lebih 20 whatsapp group untuk staff office yg tak sampai 10 org ni..

Setiap project satu whatsapp group... gila betul!!!

Sampaikan, dah banyak kali dah dia terpost kat wrong group..

Padahal, office aku ni bukan besar sgt pun..

Bilik dia kat belakang aku ni jer... pun nak whatsapp kat aku gak kalau nak tanya or discuss something... pelik aku...

Pastu, masa aku kat office, takde pun dia nak discuss apa2 dgn aku, bila aku keluar jer kalau ada meeting or anything, dia dah mulalah melompat2 hantar whatsapp aku tanya itu ini...

Ada sekali tu, aku kat Holland, dia sanggup whatsapp aku nak tanya something yg dia boleh tanya kat org office kat Malaysia ni...

So, aku harap korang2 semua jgnlah ikut perangai boss aku yg obsess dgn satu2 technology tu ye...

8 comments:

  1. Replies
    1. tu lah... kengkadang lucu, kengkadang geram pun ada...

      Delete
  2. Replies
    1. memang pelik dan menjengkelkan... hahaha

      Delete
  3. rehan selalu silentkan hp sebab pening dgr bunyi whatsapp masuk. huhu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. silentkan hp bahaya, takut ada important msg masuk... better silentkan group2 or individu yg berkaitan jer...

      Delete
  4. wahh, banyak betul sampai 20 group. kalau ada 3,4 group pun dah pening. haha

    ReplyDelete
  5. Saya pun dah tak terlayang dgn puluhan group wassup. Tu belum kira group telegram lagi. Huhuhu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...